Jag har nu varit hemma en stund efter en kväll på Pangea, en riktigt fräsch och fin fritidsgård i Timrå. De anordnar tjejkvällar på torsdagar och idag var jag inbjuden för att köra lite yoga/stretch tillsammans med tjejerna. Tanken var också att jag skulle snacka lite om bla. Framtidsgalan och andra viktiga ”tjejsnackis” saker, men efter våran sköna yoga/stretch stund så blev det mer naturligt att bara sitta och ”hänga” tillsammans med alla tjejerna. De hade ordnar fruktsallad och jag mixade en fruktsås som serverades till.

Den trötthet jag innan kände pga. en rätt så krävande arbetsdag var helt bortblåst efter detta besök. Det var verkligen ett så behagligt klimat i dessa lokaler. Såklart är det någonting som den riktigt fina personalen får ta åt sig av. En positiv känsla sitter ju inte direkt i väggarna, den skapas ju och formas ju från någonstans. Det är helt klart Anne Ögren och hennes kollegor för kvällen som ska ta åt dig massor. De är verkligen de rätta personerna för detta jobb⭐️✨⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *