Trots att det finns mänga helt ideella krafter kring de olika hjärteprojekt som jag lägger mycket av min tid, kraft och energi på så skulle de extra arrangemangen utöver tex. mina söndagsträffar tillsammans med Happiness inte vara möjligt om det inte vore för det extra stöd som jag får genom Studieförbundet Vuxenskolan. Det är en del omkostnader som måste betalas då det tex. är showdags och tack vare mitt tighta samarbete då det gäller Happiness tillsammans med dem så brukar det sällan vara några problem då vi vill göra någonting utöver våra söndagsträffar. Såklart kräver det en hel del med tid och engagemang och det är väl det som varit svårt att få till de senaste åren fullt ut för mig, men eftersom jag mer och mer blir tillåten från min arbetsgivare att lägga mycket av min arbetstid på projekt utanför skolans väggar så blir det såklart lättare att börja agera lite mer som jag gjort tidigare med mina alla projekt. Ja, det är sanslöst bra och jag känner att den här ”alla tillsammans känslan” jag så hårt verkar för stärks mer och mer.

Tack Vuxenskolan, tack min arbetsgivare Engelska skolan och tack EGO för att ni lägger grunden och ger mig möjligheten till att få förverkliga Happiness drömmar igen. En julshow är äntligen på ””G” igen ❤️< img src=”https://blogg.mittmedia.se/wp-content/uploads/sites/92/2017/11/img_7325.jpg” height=”2574″ class=”wp-image-6368″ width=”1577″>