Sociala medier kan vara bra på så många vis.  Används det förståndigt och på rätt sätt så finns det många fördelar tycker jag. För mig har sociala medier inneburet en hel del jobb genom åren.  Ett riktigt roligt projekt som jag blev med i tack  vare min profil och mitt användande av olika sociala medier är ett projekt som handlade om näeproducerat i Västernorrland. Jag gjorde besök, fixade recept, knöt ihop kontakter, ordnade tävlingar, lagade mat tillsammans med barn och familjer, fixade olika aktiviteter  och gjorde så många fler  roliga saker.   Jag åkte tunt på gårdarna och odlingarna för att bara stortrivas och ha det bra.  

Det är sällan jag längtar tillbaka till saker jag gjort och avslutat, men detta projekt  är någonting jag skulle kunna  göra  igen och igen och igen …

Jag älskar nämligen att måna om det som finns nära❤️
En tanke på “Lokalt projekt ”

  1. Så galet fina dessa bilder är på dig!😍
    Förstår din förkärlek för närproducerat. Försöker själv handla så i den mån det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *