Att dansa, det är så otroligt roligt.  I år har jag inte tagit mig iväg en endaste gång… förrän nu! Äntligen fick jag till  det och det tack vare ett spontant sms  från min  vän Åsa .  Fast  när jag insåg att det inte fanns någon som kunde hjälpa till att rycka in som ”skarv” för de tre små (ja Robbans träningar med fotbollslaget har ju kommit igång igen efter några veckors uppehåll) så ställde jag in mig på att bli hemma.  

Fast under förmiddagen när jag var iväg för en stund så kom det plötsligt ett sms frän min sambo.  Han hade bara sådär utan vidare bestämt sig för att han kunde ta med  sig de tre busarna på sin fotbollsträning. Det betydde alltså att jag kinde få komma iväg med Åsa  på dans ändå!

Jag har nu lämnat av Åsa för några timmar  sedan, jag har alltså kommit hem för en bra stund sedan.  Jag borde bara lägga mig ner under täcket för att sova, men det är så svårt att komma till ro efter en lyckad danskväll.  Jag har haft så väldigt  roligt ikväll och jag är totalt påfylld med hormoner av lycka. Tacksam är jag som har en sambo som unnar mig att få åka iväg för att göra det roligaste jag vet,   ja att utan problem lösa situationen som han gjorde idag  så att jag kunde få vara lite spontan och åka iväg till Gussjö för att sommar dansa till Blender.  Nu lär det ju dröja ett tag till nästa gång, men vad gör väl det? Nu är jag så pigg och så nöjd att det räcker och det kommer att smitta till min omgivnin🌸