Jag fick  ju  frågan ifrån 9–åringen angående egen onsdag ”jag och du”. Den stunden blev inte en stund bara för oss. Min sambo kom nämligen  på att han jobbade sent ikväll. Han kom på det igår så det blev till att planera om.  Tack och lov så har min mamma och pappa kommit hem från Spanien igen så Lillan  blev hämtad  av dem på dagis idag,  ja så som de brukar göra på onsdagar.  Jag hämtade alltså både Line och  William.  Våran Baran kom också med oss ikväll.  De två barn som tillkom fick alltså höngs med på det ”Wille killen” och jag redan  planerat.  

Vi kollade lite fina rum på IKEA för inspiration och vi kikade speciellt in  en möbel som vi är rörande överens om att bli vårt nästa inlöp till vårt hem.  

Middag, mjukglass och en tur på Birsta City hann vi också med innan det blev dags för läxläsning här hemma.  

Vi har det bra mina ”extrabarn” och jag. Extrabarn är för övrigt ett ord som framförallt den större killen har synpunkter på.  Vi är överens om att stryka ordet ”extra” i det hela ordet ”extrabarn”.❤️ Jag verkligen älskar dessa ungar som om de vore mina egna och jsg är så lättad och glad över att jag känner på det viset ❤️