Tänk vad snabbt det går att ställa om sig ändå. Visst, jag saknar alla som vi  åkte ifrån därhemma men jag har ändå bestämt mig för att nu ska jag njuta av de här härliga dagarna som jag har tillsammans med min stora tjej.  I samma stund som jag tog  det beslutet för mig själv så kände jag direkt att det fungerade!  Jag njuter varje sekund och jag vet att jag kommer att värdesätta det jag har hemma lite mer den dagen vi ses igen.  Det är ju inte alls så många dagar tills dess.

Vår första dag har vi spenderar runt på många olika platser.  Johanna och lilla Lykke har varit våra personliga guider.  Så mysigt har vi haft det trots att det inte var något väder att direkt skryta med. Kvällen har vi spenderat hemma i lägenheten.  Jag älskar min myspropp till dotter!!  Hon är nämligen lika trött som  jag efter gårdagens långa resa och dagens spring runt åt olika håll här i Rom. Imorgon blir det förmodligen ett besök på Coloseum.  Ebba har bestämt att vi ska upp tidigt så det är nog bäst att försöka sova nu då.