Känslan när man hoppar in i en taxi som transporterat oss i en väldigt snabb och hoppig färd till en adress som vi inte har någon aning om vart den egentligen är. Ja, man har ett nummer och ett namn på på en gata, det är allt. Den känslan tycker jag är lite jobbig ska jsg nu ärligt erkänna då vi äntligen är på plats och i säkerhet.  Kanske lite extra speciellt då man flyger på kvällen och därmed landar då det är mörkt?  Jag inbillar mig att man greppar allt mycket bättre då det är ljust. .  

Lilla Lykke och Johanna kom ner och öppnade porten till oss och nu ligger vi här i en dubbelsäng någonstans i Rom.   Så otroligt mysigt är det att vara här tillsammans med min största Prinsessa  och att få träffa Johanna är ju alltid lika roligt. Bäst att sluta sina små blå nu så det kan få bli en ny dag lite snabbt.  Jag längtar verkligen efter att få utforska denna fina stad.  Imorgon blir det förmodligen Spanska Trappsn som får besök av oss. 

Sov gott ✨⭐️✨

En tanke på “Hejdå Stockholm-Sverige”

  1. Önskar er en jättemysig semester tillsammans 😃 kram Sussie C

Kommentarer är stängda.