Idag blev det sista frukosten tillsammans med de tre små  på en vecka.  Imorgon  åker nämligen jag och min äldsta dotter iväg på lite skon semester.  Trots att det verkligen ska bli just skönt så känner jag redan nu hur jag kommer att sakna alla dessa små. Min 18-åring är fortfarande kvar i fjällen så honom hinner jag inte ens med att träffa innan vi åker. Det kommer att gå bra ändå och som sagt , skönt kommer det att bli med lite välbehövlig vila.  Det kunde faktist  inte komma mer lämpligt än just nu. 

 I normala fall brukar jag jobba lite till  och från trots att det är skolledigt, men nu blir det en hel vecka med ledighet iaf. fysiskt.  Jag har några saker som jag måste ordna via mailen men det är inte några betungande uppgifter,   nej tvärtom.  Det handlar endast om lite roliga saker som jag har att se framemot.  Om drygt en vecka drar jag  ju både igång ”outdoor training” tillsammans med mina kollegor på skolan samt ”Tillsammans  på stan’ ”  projektet.