Jag blir så vansinnigt trött på vuxna människor som inte kan uppföra sig. Hur ska vi någonsin kunna förvänta oss att våra barn ska uppföra sig och bete sig respektfullt på sociala medier då inte ens vuxna människor kan göra det?

Jag skrollar runt bland mina FB- vänners inlägg och hittade någonting så vidrigt. Visst, jag har  väldigt många print screenar som skickats till mig tidigare och fortfarande fortsätter att skickas till mig som visar hur jag och min sambo blir direkt attackerade. Det är någonting som vi direkt lämnar till polisen i hopp om en hjälp till förändring. 

 Visst, jag kanske reagerar extra hårt när jag läser någonting liknande detta med anledning att jag  är drabbad själv.  Fast samtidigt så tror jag att jag skulle ha reagerat oavsett! Jag har engagerat mig kring det här med att vi vuxna måste välja stt vara goda förebilder för  våra unga så länge jag kan minnas! 

Barn gör inte som vi säger, de gör dom vi gör⭐️