När det påriktigt finns sjukdomar som är obotliga VARFÖR skapa fler sådana? Låter kanske konstigt men om jag säger missunsamhet, avundsjuka, falskhet … Det är ju tillstånd som skapas och borde därför inte höra till sjukfomskategorin obotlig, men jag tror tyvärr att det är många drabbade av det ena eller det andra eller ännuvärre, i kombinationer tillsammans.

Att jag väljer att fortsätta att umgås med mina vänner i Happiness helt idellt för mitt 18:e år i ordningen finns det helt klart en mycket stark anledning till.  Med de personerna finns det nämligen inga konstigheter. Undrar man någonting då frågar man, tycler man att saker och ting är orättvisa så flaggar man DIREKT väldigt tydligt för det och man pratar definitivt  TILL personen  man har funderingar kring istället för OM personen till andra.   Därför önskar jag faktist ibland att jag kunde få tillbringa ännumer med tid tillsammans med mina fina och och genuina vänner. Vem vet, om framtiden vet man ju inte så mycket, men att få drömma och i sitt huvud planera är ju aldrig fel.

Om vuxna människor inte kan bete sig schysst, vara raka och framförallt ärliga mot varandra  hur viktigt blir det då  i sin tur för våra barn att tycka de värderingarna blir viktiga?  Barn gör som vi vuxna gör och inte som vi säger.  Ett dåligt beteende tror jag tyvärr är väldigt smittsamt och det  verkar i många  fall bita sig kvar så det förvandlas till en obotlig sjukdom. När man får den känslan i kroppen, ja att dessa tillstånd har slagit till och skapat det här obotliga sjukdomstillståndet i sin närhet så far jag illa. Jag har så väldigt svårt att förhålla mig till det för det påverkar mig och det gör mig ledsen.  Det är fantastiskt att vara anställd, det tycker jag. Fast den här tiden som egen företagare hade helt klart också sina fördelar. Att vara sin egen betyder ju oclså att man är den yttersta ansvariga gällande allt på gott och såklart på ont. Det  finns som sagt alltid för och nackdelar med det mesta ⭐️✨⭐️ 

Tack och lov är det nu helg och man kan få möjligheten till distans, men framförallt är det  ett par dygn ämnade för att vila sig i form.