Jag sitter nu i soffan och bestämmer mig för att sätta punkt för en minst sagt kaotisk dag! Det började så väldigt tidigt med att skita sig (på ren svenska).  Jag hade bestämt mig för att ta ett viktigt möte inne på skolan istället för att jag skulle ta mig iväg från skolan. Vinna lite tid helt enkelt. Det  blev inte så bra som jag hade tänkt mig,  nej personen som jag bestämt möte med fick sitta och vänta över en halvtimme på mig. Jag hade fått ett annat viktigt uppdrag, men jag måste ha missförstått tiden. De 10 minuter eller max 15 minuter  som jag hade trott att jag skulle bli upptagen blev nästan 30 minuter.  Jag hann iallafall med att bjuda min mötesgäst på lunch, och det var väl tur.  Det glorde ju att jag också  naturligt åt lunch idag. Igår blev det nämligen totalt bortglömt för min del. Vi hann inte ha vårt möte fullt ut eftersom han hade en annan mötestid  att passa på sitt kontor och han hade nog bestämt sig för att vada där i tid!

Som sagt, det blev ingen bra  start på förmiddagen och det blev inte så mycket bättre sedan heller. Eftersom det är hälsomånad på skolan så försöker jag också att bidra med mina speciella kunskaper lite extra.  Idag i samband med skolslut var det planerat att bjuda på lite Bubble Boost.  Alla extra aktiviteter kräver såklart en planering och förberedelsetid är ju därför också nödvändigt. Det var nog redan där det brast!  Min tanke var att komma iväg för att handla i god tid.  Jag hade bestämt mig för att denna gång skulle jag inte halvt stressa mig sönder och samman för att hinna med detta trevliga lilla extra för våra elever och lärare. Vad hände?  Ja, såklart kom jag inte ifrån som jag hade planerat.  Det var många saker som hände på skolan så jag blev kvar i korridoren 40 minuter längre än jag tänkt.  Det är inte så svårt att räkna ut hur det därför sedan blev. Totalt stressat läge såklart!  Som den glömda pricken på bokstaven i,  ja jag märkte rätt nära innan min trevliga aktivitets start  att min Smoothie maskin var totalt borta. Alternativet blev  då att ställa in det hela, men eftersom jag också hade engagerat ett gäng elever från åk.5 så var det inte att tänka på.  Jag är normalt rätt lösningsinriktad och flexibel, så även nu trots att jag faktist vid denna tidpunkt kände mig rätt energilös. Jag lyckades med att få låna en liten variant av mixer men som saknade lock.  Ja, alltså det var  därefter det rätta kaoset började.  Det tog ju en evighet att mixa såklart. Denna hång  hade jag förberett på så vis genom att ha många  tillbringare så att själva serveringsmomentet skulle gå snabbt, men med tanke på min försening i tids schemat så fanns det ju heller ingen tid till att fylla dessa tillbringare, det var bara att köra  .  Mina medhjälpare gjorde ett sådant fantastiskt jobb. Jag parkerade mig själv inne på mitt rum och lämnade inte den platsen på ett par timmar (!!) Jag mixade med min fulla kraft och kapacitet så snabbt och så bra som jag bara förmådde.  Närmare 500 smoothuesmuggar fick vi till idag. Den första halvtimmen var  ett rent kaos med många som stod och väntade, men därefter flöt det på.  Mina små medhjälpare var som sagt grymma  ❤️

Imorgon kommer jag att strata dagen med en avslappning i gympasalen.  Behöver jag nämna att jag ser framemot den stunden?  


2 kommentarer på “Vilken dag!”

Kommentarer är stängda.