Det är ju tisdag och det betyder att jag har avsatt tid från mitt jobb på skolan att ägna åt just Framtidsgalan. Jag har massor som behöver få sättas på print, så därför krävs det lite förarbete via datorn. Jag kontaktar just nu tex. olika personer som jag önskar att engagera i olika samanhang som har med Framtidsgalan att göra. Därför är det jobb vid dator som jag fokuserar på just nu. Det är det enklaste och kanske smidigaste viset att nå folk, framförallt om man har en snorig. 2,5 åring hemma också.

 Jag tänkte alltså att det skulle gå bra att sitta och skriva lite medan hon vilar skönt i soffan bredvid, men det fingerade ju inte särskilt länge. Just för tillfället så skapar hon fina kronor av våtservetterna. Som tur är kommer hennes pappa hem snart så jag också har möjlighet att få åka på några sedan tidigare planerade möten? och nej, våran Lillan  är nog INTE  så väldigt sjuk ändå konstaterar jag rätt enkelt efter denna ”hemma förmiddag” 😊