I tisdags levererade jag ytterligare fem kollin Bubblanvatten till FONUS i Sundsvsll.  De tillsammans med ICA i Söråker var de första som beställde denna produktion jag har den stora äran att fått göra tillsammans med VASA Bryggeri. De fortsätter att göra beställningar eftersom vulket jag är oerhört tacksam för.   På Fonus begravningsbyrå bjuder de på vattnet och på ICA säljs det.  För Framtidsgalan är det lika bra oavsett för i själva inköpspriset är den där femman till Framtidsgalan redan med och inräknad.  

Under tisdagarna när jag har avsatt tid för att arbeta med Framtidsgalan kommer jag att försöka satsa lite mer på att presentera vattnet lite mer och för fler företag för mitt vatten är ett vatten som hjälper till att göra skillnad, jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *