Att lyckas med att  få till åtminstone en prommis  till eller ifrån de redan inplanerade träningarna  för mig personligen  är lyxigt och någonting jag alltid försöker se till att det blir av . En promenad i rask takt  hemifrån och ner  till skolan där jag ofta genomför mina olika gruppträningspass tar ungrfär 40 minuter. Under den stunden hinner jag att lyssna på lite radiodokumentärer eller oclså lägger jag upp självaste träningspasset. Det ser såklart olika ut beroende på vem eller vilka som ska köra passet. Idag blev det en prommis ner till Saxokam där  jag blev ompysslad först en liten stund innan jag fortsatte mot skolan för att genomföra årets första träning tillsammans ned två målmedvetna och tjuriga chefer, dvs. min sambo och biträdande rektor som är en av mina närmaste chefer på mitt arbete. Grönis var oclså med.  Alltså fotbollskillen  som jag har haft i några försäsonger.

 Det är en perfekt trio. Målmedvetenheten har dessa tre individer gemensamt. Jag tror inte att de tänker på det, men jag gör det alla gånger som de tränar tillsammans. Två tjuriga chefer och en idrottskille på högre nivå som gemensamt vet vad de har för mål med det hela. Idag blev äntligen promenaden snörik. Det var så pass mycket av den vita varan att det tom. knarrade under skorna.  Som jag längtat.!

ÄNTLIGEN vinter påriktigt ☃