Min tänkta planering brast direkt. Idag var det ju lite tillbaka till det mer normala  som skulle gälla, men det blev inte så mycket genomfört av det arbetet som var planerat till att fixas idag,  båda tjejerna blev nämligen sjuka. Det blev en helt förändrad planering för mig eftersom jag var den som skulle vara hemme med de små.  Över lunchen tjatade jag också hem min sambo.  Vi satt och pratade lite angående det här med  lunch och min sambo pratade mycket om det här med stt han gärna väljer att vara själv under den stunden. Han berättade att han ofta använder uttrycket att han gärna tar en lunch tillsammans med Sportbladet. Sexåringen satt med oss vid matbordet men var inte direkt aktiv i de samtal  som fördes. Fast när hon hörde lunch träff tillsammans med Sportbladet så kikade  hon upp och sa snabbt,   ”- Du menar alltså lunchträff tillsammans med min extra mamma:-)”  Alltså, hon är så vansinnigt rolig  och snabbtänkt och jag är mycket tacksam över den associassionen även om jag för tillfället inte känner mig så sportig som jag vet att jag kan vara och som jag ska sträva efter att återigen bli detta år.  Redan ikväll blev det en rask och skön prommis med min fina Anna-Maria ⭐️✨⭐️