I Sverige var det i princip reklam angående Yantramattan i någon av  alla veckotidningar  varje vecka. I Expressen och i Aftonbladet t var det inte omöjligt att det var reklam i helsidaformat varannan dag. Alltså en dag i Expressen och den andra dagen Aftonbladet. Detta pågick i över ett år. Jag kunde nog inte på något vis föreställa mig att det skulle bli så stort den dagen som det  bestämdes att jag tog på mig rollen som ambassadör och ansiktet utåt för denna produkt. I Sverige blev Yantramattan årets julklapp 2012. Bara  det säger någonting angående dens storhet.  Parallellt med detta i Sverige så lanserades den i massor av andra länder. Jag tror att den var översatt till 32 olika språk (!) jag prydde alltså skyltfönster i många länder, många fler än jag kanske både vet och förstår 😂

Detta foto (nedan) fick jag skickat till mig från en vän som var på julresa någonstans i Italien.  Det är en mycket rolig tid att minnas, men framförallt oerhört utvecklande!