Det är med stolthet jag representerar VASA Bryggeri. Hela delas sortiment tilltalar mig och under helgen väljer jag gärna att dricka läsk. Såklart ska vi gynna våra lokala producenter, så tänker iallafall jag så mycket som det bara går när jag handlar. Förra året när det var preniär för deras sockerreducerade sortiment blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att representera dem lite mer. Det kändes hedrande att de frågade och självklart ställde jag upp på det. Det är läsk som tillverkas med mycket mindre socker men forfarande är det vanligt socker. Svenskt betsocker från de skånska markerna. Det är alltså inget annat konstgjort sötningsmedel. 

Det var alltså dessa lemonader de önskade  att jag skulle marknadsföra lite mer. Eftersom  det snart är jul så är det den sockerreducerade julmusten som jag nu representerar lite extra.

I lördags var jag på ICA Maxi i Birsra och bjöd på lite smakprover under dagen. Det blev en lyckad dag med många människor som passerade. Med under denna dag (ja någon timme i början) hade jag också världens gulligaste Tomteflicka  till hjälp❤️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *