Att få vara värdinna för ett större evenemang innebär att man både får vara ansiktet utåt genom att ta emot artisterna till soundcheck men också att möta publiken när de ska släppas in.  Olika former av uppdrag i pausen och  en medverkan i form av  presentation på  scenen ingår också i arbetsuppgifterna som värdinna under en Framtidsgala kväll.  Visst, det i sig är både en fin upplevelse och någonting som ger erfarenhet och lärdom i sig, men jag tycker också att det ska vara någonting lite mer med det hela. Därför är jag evigt tacksam att jag har hamnat på en arbetsplats där man verkligen förstår mitt sätt att  tänka och därav stöttar min filosofi. Framtidsgalan är ett för mig laddat känsloprojekt som jag helt av egen kraft drivit igång för massor mrd år  sedan.  Jag är så stolt över min arbetsgivare som förstår hur viktigt det är att ställa sig bakom detta.  Inte bara för mig, nej som en del av ett medvetet samhälle tillsammans. 

Jag driver många olika projekt i min tjänst dom Ms. Bubble på Engelska  skolan i Sundsvall. Det är bla. olika aktiviteter beroende på ålder.  Ibland mixar jag såklart tjejer och killar tillsammans men det händer också att jag träffar grupper då tjejer eller killar är för sig. Framtidsgalan  har jag valt att tillägna årskurs 7 tjejer. Det finns såklart en förklaring och en grund till det som mina samarbetspartners valt att ställa sig bakom.

För det mesta  är jag den som söker upp olika företag eller ”instanser” i syfte att samverka  tillsammans med.  Det är en lite jobbig bit tycker jag då jag anser att jag inte på något vis är en så god säljare. Samtidigt har jag lyckats hyfsat bra genom åren det begett sig och det beror förmodligen på att jag faktist säljer en känsla och en helt egen grej som uppkommit helt av mig själv och utifrån mig själv. Jag analyserar inte det så mycket mer än att jag blir glad varje gång jag lyckats med att förmedla min viktiga grej och det jag tror så starkt på.

Så hände plötsligt det som inte alls är  så vanligt.  En yngre rätt ny tjej med namn Lina hörde av sig till mig i början av sommaren. Hennes tjänst är någon form av utvecklare för studieförbundet NBV. Hon tyckte att Framtidsgalans filosofi och mina värdegrunder stämde så bra överens med deras. Hon önskade en träff med mig och på den vägen är det nu. NBV genom bästa Lina stöttar nu mig till att kunna genomföra mina träffar varannan fredag som en del påväg mot självaste Galakvällen  den 20 november.  Under våra träffar varannan fredag som är stationerade i en av NBV:s lokaler får vi massor med saker gjorda. Fast främst är det en viktig  stund att dela tillsammans. Vi blir sammansvetsade som grupp och blir allt mer trygga tillsammans.  NBV stöttar med både mat och annat mys som tillhör en fredag kväll. Min arbetsgivare står till grund förvar jag får jobba på detta vis och därför  är jag extra tacksam att jag får samverka med detta studieförbund som betalar alla övriga omkostnader som tillkommer i form av tex. allt ätbart vi har underbdessa kvällar för ca. 15 tjejer. Nu håller jag också tummarna att de beviljar ett litet bidrag till självaste galakvällen. Lina har avslöjar att hon sökt det iallafall⭐️