P4 Radio Västernorrland hängde med  oss på stan’ igår då vi ställde lite frågor angående det viktiga ordet respekt.  Eller rättare sagt, killen från radion hängde på tjejerna som sprang runt och ställde lite frågor medan jag aktivt vaktade deras väskor på en och samma plats vid  en bänk mitt på torget.  Jag riktigt njuter bara av tanken på hur otroligt duktiga och seriösa de är gällande detta.  I förrgår förmedlade de vad Framtidsgalan  står för till sina kompisar under skolans Assambly och igår förmedlade de i direktsänd radio samma respektfulla budskap till länets alla lyssnare. Girlpower om något, så otroligt grymt duktiga och jag är som sagt så oerhört stolt ⭐️

Eftersom vi hade Freppo Media (Fredrik Näslund) med oss som dokumenterade arbetet för att det ska visas upp under Galakvällen den 20 november så passade han också på att dokumentera självaste radioinspelningen direkt från plats.  Jag blev sä väldigt glad när jag fick den skickad till mig idag. Så grymma tjejer och jag inbillar mig att andra tonåringar lyssnar till ett viktigt budskap som förmedlas från de som  är i samma ålder  lite mer och lite bättre än när det kommer ifrån mig, en tant på 42 somrar😊

Dessa tonåringar är verkligen så fina ambassadörer för Framtidsgalan.⭐️

Klicka på länken för att se och höra det fina som sändes direkt i radio från vårat trevliga uppdrag på stan’:

https://youtu.be/ja3R_rBUix8