När foton som detta ska behöva spridas tillsammans med en upplysande/förtydligande text så blir jag alltid så upprörd och så illa berörd. Människor som beter sig på detta  vis är det så vansinnigt  synd om i grund och botten, för  just botten befinner de sig på som agerar och beter sig på det viset Usch, fy och blä…. det är vidrigt, det är så lågt  och det är helt oacceptabelt. Det värsta är att det inte är helt främmande. Det förekommer men når nog inte alls alltid fram för hur många vill skylta med att de blir misshandlade och slagna i sitt hem? Att prata om saker är viktigt. Att vara medmänniska i sådana här lägen är livsnödvändigt och med att vara medmänniska menar jag att man ska våga prata on saker och att våga fråga om saker då man misstänker att inte allt står rätt till.  En schysst medmänniska är man om man vågar ta tag i saker jobbiga som roliga.