Växer så det knakar nu.Just nu är det en period som påminner mig väldigt, väldigt mycket om när mina biologiska och stora barn var små. Familjens 6 och 8-åring växer just nu så det knakar. Jag minns att efter den vecka då mina var iväg och sedan kom tillbaka hem så kunde det märkas en så väldigt stor skillnad. 

Så är det alltså nu också men skillnaden är att min sambos barn aldrig är iväg varannan vecka. De är som högst borta ifrån oss ett par dagar när de är hos sin farmor och farfar, men de har aldrig varit iväg en hel vecka och ändå märks det nu så pass att vi behöver uppgradera våran garderob.  Tänk vad barn utvecklas mycket större perioder av deras liv. Det är rätt  fantastiskt hur det fungerar och vi som har  möjligheten till att vara med på nära håll ska vara tacksamma. Den känslan går inte att byta bort mot någonting annat, för vad skulle kunna vara mer viktigt än att  få vara tillsammans med sina barn och följa dem nära, nära förbvarje kliv i utvecklings trappan de tar?  Jag kan inte hitta någonting som för mig skulle kunna bli viktigare. ❤️


Små barn är inte så små längre! Det har tom. kommit in en söt liten lillasyster i familjen som också tar plats och bara växer och växer så att det knakar✨⭐️✨