Två kvällar på rad har jag tillsammans med två relativt  nyvunna vänner tagit mig ut på lite ”walk’n Talk”.  Det finns inga ord som kan beskriva nog nycket  hur oerhört skönt jag tycker att det är med personer som först och främst vågar fråga hur det ligger till med allt och  dessutom ifrågasätta och gå emot det overkliga och dåliga som  vi som familj påverkas av och  som inträffar runt om och rätt nära. Det är så skönt att få möjligheten till att ventilera tillsammans med människor som genuint bryr sig. Som  tar steget till att höra av sig, som fråga och därefter visar sitt stöd. Nackdelen efter att jag kommit hem  efter en sådan här träff är att jag har oerhört svårt att komma till ro och att släppa alla tankar som startat igång. De här promenaderna i friska luften och tillsammans med ett sällskap som ställer de där medvetna och direkt träffande frågorna som skapar givande och oändliga samtal, är helt klart nödvändiga. Det är så oerhört skönt att få prata med människor som har en bakgrund, en egen uppfattning som de kunnat skapa sig långt innan vi ens kännt varandra. Såklart är det många saker som jag funderar på, ja när det faktist går upp för mig, den stund då jag påriktigt förstår att de som kontaktar mig fått en bild presenterade för sig från annat håll som inte alls överensstämmer med den person jag är. Att jag grubblar och då får svårt att sova beror på att jag inte alls får ihop det!  Hur kan någon överhuvudtaget vara så elak?  Hur kan man bara komma på att säga så många förljugna och helt galna saker?    Det är alla de här personerna som direkt kontaktar oss och på olika vis stöttar oss med fina skrivna ord likväl som direkta samtal som gör att det blir enklare att fortsätta fokusera på det rätta. De här sömnlösa nätterna är  det värt att ha lite då och då inbillar jag mig då viljan och tanken är att allt ska gå åt rätt håll tillslut. Sanningen och det goda övervinner dikten och det onda. Idag är vi kallade till ett extra viktigt möte som vi verkligen ser framemot.  Jag har legat vaken och funderat och  förberett mig i huvudet mest hela natten. Såklart är  det inte OK att behöva leva på detta vis. Ingen person eller situation ska få ta över och styra någon annans liv så det blir negativt och dåligt. Våran förhoppning är att det snart får ett slut och det förhoppningsvis mycket snart.