I dag var det fotbolls sammandrag för den lille fotbollskillen i familjen, och vi var många med och hejade. Farmor, farfar och farbror Parrik kom med bil från sitt håll och vi tog cyklarna och rullade neröver backarna från vårat håll. En skön och en  liten lagom utflykt för oss alla blev det och det var ju tur  att matcherna för fotbollskillarna inte krockade med varandra. Visst, denna vecka har det varit väldigt mycket både fotboll och arbete för min sambo på kvällstid och att det ”kryddades” med en match dessutom på bortaplan en fredagkväll kändes väl lite sådär ska jag villigt erkänna… men med tanke på att det blev bra och att det  stämde med Williams match dom alltså spelades nära oss blev ju hur bra som helst. Plötsligt  kändes det som om det blev en mycket  bra planering denna vecka, ja åtminstone fotbollsmässigt. Vinst blev det för de små GIF pojkarna så nu laddar vi om för en fortsatt festlig eftermiddag. Vi ska få vara med och fira Robbans mormor och morfar som firar 65 år som gifta ❤️