Det finns massor med positiva saker med att vara en så stor familj som vi är.  Om man tex. inte tycker om att vara ensam så behöver man ju aldrig någonsin bekymra sig över den biten. En fredag kväll som ikväll är ett väldigt bra exempel. Min stora tjej är fortfarande borta med sin kille i Göteborg.  De drog i väg en vecka till Göteborg för lite  semester innan arbete för dem båda drar igång nästa vecka. Min stora grabb tillbringar mycket mrd tid hos sin flickvän nu. De har hennes hus lite för sig själva då hennes föräldrar är borta några dagar. De kom förbi en liten stund för att heja på Lillan ikväll, men sedan åkte de rätt snabbt vidare. Min sambo ör ju ass. tränare för ett fotbollslag i division 2, så matcher är det ju varje helg men oftast under dagtid  på lördagen eller söndagen , men denna helg blev det inte så, nej så snart jag kom hem från jobbet så kom hans tränarkollegaoch hämtade honom. Helgens match skulle spelas ikväll, alltså fredag. Eftersom det var en bortamatch så tog det ju ganska mycket tid av denna kväll. Han åkte alltså tidigt och kom hem rätt så sent. Med så här många bortfall från familjen en fredag kväll som i kväll, så kan Manny tänka sig att man blir rätt ensam kvar, men så blev inte fallet 😀  Nej, kvällen spenderade jag på bästa vis tillsammans med Lillan (2 år,), mellan flickan (6 år) och  våran iyngsta kille         (8 år). Alltså, med andra ord, det var inte direkt folktomt här hemma. 😂

Vi har haft en riktigt mysig kväll och det känns så otroligt fint att mina bonusbarn trivs så pass bra tillsammans med mig som de gör.  Jag vill inte och kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara om det fungerade på annat vis. Trots detta bortfall i familjen en kväll som  i kväll så blev  vi alltså ändå fyra glada kvar. Ett trött gäng men med humöret på topp spenderade vi fredagkvällen tillsammans.