I dag blev det äntligen en skön slappar dag på Norra berget. Vi hade våran extra kille Baran på besök så det blev lite överfullt i bilen. Det är ju sällan något problem då jag mer än gärna tar en promenad istället för att åka bil. Lite tempo fick jag ha i stegen eftersom jag lovade 8-åringen att jag skulle skjutsa honom till ett kalas på Leos lekland. En av de bättre kompisarna har nu också fyllt 8 år ✨⭐️✨  Rätt  direkt när jag kom på plats åkte William och jag därför iväg.  Jag åkte ju bara fram och tillbaka till Birstaområdet och när jag kom till Norra berget för andra gängen så var det grillat och klart för servering.  

Det ör någonting  visst med att grilla korv och att fika ute. Jesper och hans tjej Ellen hade tagit egen bil och var också med oss hela eftermiddagen vilket förgyllde dagen lite extra⭐️