Alltså i lördags, min andra dag på min tränings weekend i Prag kom jag upp till hotellet efter mitt första gruppträningspass och knackade på dörren där min fantastiska ”Side Kick” Johanna Ehnberg höll till. Hon var inte med på träningen, så jag ville bara kolla läget, ja vad hon pysslade med. Eftersom jag hade bott i det rummet så hade jag också ett kort kvar i min ficka. Perfekt! Jag knackade alltså på, men rätt  direkt så öppnade jag själv dörren och vad mötte mig då tror ni?  Jo, min fantastiska Johanna liggande på sängen med datorn i högsta hugg. Hon höll på att skapa en hemsida för träningsresor  tillsammans  med mig!  Alltså, hon är så obeskrivligt grym denna Donna!  Allt hon ”går i gång” på och sätter sina magiska händer på blir ett sådant fantastiskt resultat. Imponerande fort går det dessutom.

Sim Sala bim.. Alltså nu är tränings weekends  till Prag ett faktum!  Du kikar  väl in sidan och kanske, kanske hänger du med! ? Nästa resa till Prag blir av i början av december. Skönt uppladdning inför jul, visst?! ⭐️✨⭐️

http://shinetraningsresor.jimdo.com/