I dag har det varit en riktigt fin och solig dag här i Prag. Tyvärr har jag inte hunnit med att njuta av det fina vädret speciellt mycket, nej min dag har mest bestått av att förbereda inför morgondagen.  Då kommer nämligen  ett taggat gäng som jag för fullt håller på att förbereda olika träningsklasser för. Det kommer att bli så bra! Vi håller till på ett av de finare och trevligate gymmen jag har varit på. Det  är så skön puls och det bubblar med energi på hela det stället. Worldclass i Prag känns som ställer där väldigt många nationaliteter möts. I kväll var jag själv med på en Zumba klass och därefter blev det också  lite ”core” träning.

 Det blev den bästa avslutningen  på en trevlig fixar dag. En dusch och sedan blev det ett besök på ett litet inhemskt ställe för att äta. Det var ett ställe där de brygger sitt eger  öl. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *