I eftermiddag efter vi landat i Prag  tog vi oss direkt till Worldclass där vi möttes upp av Uffe Bengtsson. Det var några månader sedan vi  var här nu , men som alltid när man träffar honom så känns det inte alls på det viset. En oerhört varm, omtönksam och fin människa, det är vad han ör. Jag blir alltid lika glad när jag träffar honom. Vi checkade in på hotellet och fick 20 minuter på oss att bli klara. Han skulle åka till en god vän för att äta och vi var välkomna med. 

Vi hamnade i ett palatsliknande residens, eller närmare bestämt vid ett uppdukat långbord i trädgården vid detta magnifika ställe.  Tjänstefolk som stod för grillning och servering var det första av många intryck som mötte oss. Personen vi   hamnat hos var  ambassadören för Kuwait.  Tänk, där satt vi och delade livets frågor, alla olika kulturer tillsammans. Människan är i grunden en simpel och enkel skapelse. Jag är så oerhört tacksam över denna första kväll i Prag. Att Uffe bjöd på Bubblan vatten och samtidigt  stolt berättade om mina ”små” hjärte projekt gällande Framtidsgalan   och Happiness gjorde mig så oerhört varm och glad.  Som sagt, människan är rätt simpel, för oavsett vart man än står i livet och vem man än är så är vi lika sårbara, sköra och känsliga när  det gäller frågor av mer human karaktär.