Det är en liten men taggad grupp som åker med till helgen. Det är alldeles  precis som jag önskar så här första gången på länge. Under Träningsverkets  tid hade jag många resor, men inte på detta vis i weekend  format. Det  känns alldeles lagom, och extra roligt att jag och min bästa Johanna åker ner några dagar innan. Även om vi var där i mars så finns  det en viss poäng med att finnas på plats innan gruppen kommer. Skönt  att få koll på stereo, ljud, att musiken fungerar osv. osv. Uffe Bengtsson möter upp oss på flygplatsen så jag känner inte den minsta oro för att denna helg kommer att bli någonting annat än en helg i världsklass. ✨⭐️💪🏻

Just nu håller jag på att rita på lite material som jag vet att Johanna  kommer att omvandla till någonting riktigt proffsigt och snyggt. Jag har tur som har en sådan fantastisk Side kick❤️