Alltså igår fick jag nog den roligaste kommentaren av 8-åringen på länge. Vi var precis påväg till mamma och pappas gemensamma 70 års fest. Ebba, Line och William  stod utanför huset och inväntade att L o W:s farmor och farfar skulle komma.  Det var väldigt lugnt och skönt för lilla  Ellie hade min Jesper och hans tjej Ellen tagit med sig på promenad bort till festplatsen. Det var alltså bara jag kvar och min lilla ”fixa i ordning sig” procedur.  Ja ni ver den på fem minuter😀 Jag hastade på mig klänningen och när jag kom ut ifrån huset kom den första spontana kommentaren ifrån den väntande 6-åringen: ”- Vilken  kort klänning du har Andeli” min 19-åring var snabb att säga att det tyckte inte hon.  Själv blev jag lite osäker och sa att det kanske den är, jag är  ju en ”tant”      (varför nu inte tanter får ha klänning i höjd ovan knä?  Haha, nej jag vet inte hur jag tänkte och vad jag menade)  Som  sagt, den lilla fick mig att fundera till  lite, men den funderingen blåstes bort lika snabbt som den kom, för William  avslutade det hela med att säga: ”- Men Annelie, du ör en modern Tant’ 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *