Repliken våran 6-åring använder sig av när jag och hennes pappa pussas är:          ”-Asså, Andeli och pappa, pussas lite mer  nu så vi får en bäbis  till.”                              Det är oerhört gulligt och det säger mycket om hur bra hon verkligen tycker att det är med sitt lilla syskon. Hennes storebror hänger direkt också på i samma snack. När mina stora barn hör detta så är de snabba med att föreslå att vi  hellre ska skaffa en hund, ja om nu någonting överhuvudtaget är intressant att införskaffas (hihi). Min sambo är lite tokig, men han  skulle nog lätt kunna tänka sig en bäbis till. Jag säger bestämt nej och syftar på min ålder men också såklart på att vi har så många fina barn tillsammans  i cirkus familjen redan ❤️

I dag har vi snusat på en liten nyfödd hela dagen och som sagt, hade jag varit yngre så hade jag förmodligen ändrat mig. Det var så fantastiskt att få vara i den lillas närhet och när min Lillan höll henne i sina armar, ja men då smälte jag totalt