http://carlsa.org/

En av mina nyvunna vänner har ofta länkat så tänkvärda texter som dyker upp i nyhetsflödet.  Texterna kommer ifrån carlsa.otg Här följer bara ett av så många exempel:

”Tidigare i livet innan jag bestämde mej för att börja leva i stället för att sakta ta livet av mej så hade jag aldrig fel enligt mej själv och mitt enorma ego. Och så länge som jag trodde på den lögnen så höll det mej fast i det destruktiva. Allt var andras fel. Ja till och med mina egna val var någon annans fel. Det var min uppväxt, gamla minnen, polisens, myndigheters, ja alla andras fel att jag mådde dåligt.  Jag kunde verkligen inte se och absolut inte erkänna att det var mina val som gjorde så att livet blev så fel. Och så länge som jag levde i den förnekelsen så tog jag mej inte ifrån det destruktiva smärtsamma ”livet”.

Det var först, efter 22 år, när jag erkände att jag hade fel. Att orsaken till mina problem och min smärta var jag. Jag var problemet och jag gjorde mina val utifrån det. Men det var en otrolig befrielse att erkänna detta. För då visste jag att även JAG var lösningen. Det var inte andras fel, det var inte andras uppgift att laga denna trasiga själv. Det var min uppgift. Det var ett jättejobb till en början men jag var så fast besluten att göra precis allt jag behövde för att börja leva. För första gången i mitt liv. Och allt började i att jag vågade erkänna att jag hade fel. Och det var inte så farligt att erkänna det. Jag hade trott att hela min värld skulle rasa av att erkänna att jag handlat fel. tvärtom så började jag bygga upp min värld av det. Så även där hade min tro varit fel. Jag tycker om att ha fel ibland idag. För då lär jag mej nya spännande saker. Och i att jag vågar erkänna mina fel och verkligen göra något åt dem så växer jag som människa. Och det är ett av mina grundläggande dagliga mål. Att växa lite mer.

Kan du erkänna dina fel så att du kan göra rätt? Jag önskar er ett underbart här och nu.”

Love & Respect – Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *