– Varför har du ett eget vatten?               Frågan kom ifrån familjens lilla kille för ett par veckor sedan. Jag förklarade hela tanken med Framtidsgalan på ett enkelt och väldigt ärligt vis och hur vårat bryggeri som finns i närheten där  vi bor, VASA Bryggeri, tyckte att det arbetet är så pass viktigt att de valde att hjälpa till genom att göra ett alldeles eget vatten till mig.  Barn är kloka, barn är inte dumma på något vis och de förstår mer än man någonsin  kan ana. Det är därför jag anser att det är otroligt viktigt att vi vuxna runt om är ärliga angående  saker som händer och sker i deras närhet.  En ärlighet och öppenhet på ett vis som ett barn  klarar av förstås. Med en schysst, ärlig och öppen relation vuxna och barn emellan skapas ett förtroende. Starka band byggs upp som är så oerhört  viktiga att ha då vardagen och hela livet svajar pga. av diverse incidenter som löser av varandra och får det normala och stabila att tappa lite fäste emellanåt. Jag är glad att jag då finnas för de här otroligt fina barnen, mina bonusbarn som jag bara fäster mig mer och mer vid för varje dag som går och för varje tokig grej som inträffar! Jag är glad att deras pappa kan känna att han både vågar och kan släppa en del av sitt enorma ansvar till mig.  Om jag inte känt så, då hade det ju heller inte fungerat och visst har det funnits stunder när jag nästintill trott att jag ska under och inte klara mer, men tack och lov så är jag inte den som släpper  och ger upp i första taget.  På något vis vänder man ändå det dåliga och det jobbiga till någonting bra och positivt istället. Människan är verkligen rustad med superkrafter, det gäller bara att skaffa sig kunskapen om hur man ska använda dem✨

När vi går på ICA och handlar numer, ja efter snacket angående vattnet som är kopplat till Framtidsgalan tar alltid min bonustjej en Ms.Bubble vatten ifrån hyllan och lägger i korgen med motivering: ”- Vi måste ju köpa en sådan här också för då blir det ju bra för oss alla barn” hon har suttit med och snappat upp snacket. Underbara och kloka unge!