Jag är så tacksam för vad som tillslut hände i måndags. En trist och jobbig stund för mig på stan’ som tack  vare personalen på Apoteket slutade väl. Ja, tack vare att personalen tryckte på säkerhets knappen och tillkallade vakter.  De i sin tur tillkallade polisen, något jag förmodligen själv aldrig skulle ha kommit på att göra!  Jag är oerhört tacksam att min sambo också  kom till mig på plats, han blev mitt stöd och min hjälp i det jobbiga som inträffade efteråt. Redan innan allt hände så var han med mig i telefonen och på det viset fortsatte det, och med tanke på hur det hela urartade så förstår jag faktist att han utan tvekan tog bilen ifrån  jobbet och kom till plats. Vilken pers att ”bevittna”  en så pass jobbig händelse via telefonen. Rent ut sagt skit jobbigt kan jag tänka mig! Jag hade gjort precis detsamma om det hade varit  en omvänd situation,  ja tagit mig till plats snabbast möjligt. 

Mänsklighet är det bästa som finns och jag tycker att det  är viktigt att visa sin tacksamhet. I dag mellan alla möten så gick jag återigen in på Apoteket och mötte samma personal som jag gjorde i måndags men jag befann mig i en helt annan sinnes stämning. Ärligt så  ska jag säga att hjärtslagen började hasta på  och det var lite jobbigt att kliva in där  igen,  men ändå så mycket bättre än i måndags ska tilläggas. Visst, jag håller med min sambo och alla andra att det jag var med  om inte på något vis är  OK… men jag kommer alltid att bära med mig känslan jag hade när jag befann mig mitt  i situationen. En känsla som aldrig kommer att förändras. Jag tycker verkligen att det är så tragiskt och ledsamt. Droger är ett helvete och det förgör, förstör och tar över människor totalt. Hur ska det kunna få ett bra slut undrar jag och så många med mig 😔 ännumer vill jag göra bra och stärkande saker med Framtidsgalan. Det gäller att göra bra saker utifrån de dåliga och  det blir samtidigt ett sätt att klara av och att bearbeta  oacceptabla händelser som tyvärr inträffar.