Alltså i dag hade jag för allt önskat att få ligga kvar i sängen, att precis som barnen på skolan få ta ett långt och välbehövligt sommarlov… men inte då!! Måndag är måndag och  jobbet kallar såklart. Samtidigt som jag nu klagar lite så måste jag ju också bekänna  att jag är oerhört tacksam över att jag  har ett meningsfullt arbete att få gå till varje dag. Förra veckan var dessutom den mest hektiska veckan på länge i mitt liv så det är väl inte så konstigt att jag är lite extra trött och orkeslös just  nu.

Detta hände i våran ”lilla” Cirkusfamilj förra veckan:

Avslutning för 6 åringen på förskolan. Hon ska nu börja på Haga skola till hösten💕


Student med tillhörande fest här hemma. Världens bästa dag då vi alla firade här hemma tillsammans med våran stora Prinsessa💕

Första året på gymnasiet är nu avklarat. Val och inriktning är nu  gjord till kommande år på Teknik programmet. En riktigt stolt mamma till den duktiga grabben ⭐️  
Också har vi min bonus grabb.  Alltså tänk att nu är han ingen liten Ettagluttare längre. I fredags var vi på avslutning tillsammans med farmor och farfar. Den blomstertid nu kommer är den finaste sång jag vet. Tänk vilken stor grabb som jag så intensivt fått följa den mist sagt positiva utvecklingen av i flera år nu. Jag vet inte om det var det eller den gamla psalmen som berörde mig mest denna fina men regniga skolavslutningsdag⭐️