I går var det sista kvällen med gänget inför ett långt sommar uppehåll. Även om jag har fått uppleva dessa avslut väldigt många gånger nu (17 eller 18 gånger) så är det alltid lika speciellt. Någon medlem slutar (fast det inte sker så ofta) någon flyttar för att börja plugga på annan ort, vilket sker i år. Bästa Klara försvinner ett par år till Önsköldsvik, men hon har lovat att komma till EGO Storgatan där Happiness tränar igen till hösten då hon är på hemma plan. Alla slut är början på någonting nytt och efter ett skönt sommarlov så vet jag att jag är laddad och taggad från tänder ner till tår att möta mina fina Happiness vänner igen. I går  hade jag finbesök av våran Cissi också min lilla söta grannflicka var med och förgyllde hela discokvällen som vi flyttade till min skola så här sista gången.  Tack Engelska Skolan för det.❤️