Situationen och klimatet i vårt samhälle, på gatan ja mitt i bland oss…Jag undrar ofta, vart är världen påväg när hot och diverse tokigheter smyger sig allt närmare inpå. Stundtals är det så skrämmande att man blir mörkrädd.  Jag kommer på mig själv hur jag kollar mig över axeln en och två gånger ibland, och frågar mig själv i damma stund, ska det vara så?  Såklart inte!

Om jag som vuxen tänker och känner så, hur är det då för våra fina barn och ungdomar? 

Det är oerhört viktigt att stärka våra unga och ge verktygen för att fixa olika situationer som man kan tänkas hamna i utan att för den skull skrämma och då istället hämma. Lätt?                                    Nej långt ifrån! En balansgång som kräver sitt.

Ärlighet varar i alla fall längst och att prata om saker som händer och sker oavsett ålder skapar en grundtrygghet som är nödvändig för att fixa livets alla prov. Det tror åtminstone jag.

Ni som har varandra, håll hårt i varandra och var snälla men framförallt rädda om varandra 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *