Jag fick äntligen frågan att sätta ihop ett träningsprogram till  min fantastiska vän på alla vis. Hon som dessutom blivit min personliga AD (art derector) hon som sätter nästintill allla mina tankar  och ide’er till ett smakfullt och säljande material. Hon är grym men har väl aldrig egentligen intresserat sig för det hon blivit ”matad” med materialmässigt  ifrån mig, träning.  Fast när vi var i Prag för ett par helger sedan kom frågan (ÄNTLIGEN) och  såklart hittade jag första bästa dygn till att åka till Strömsund där hon bor  för att sätta ihop ett start program som hon kan genomföra några gånger per vecka i sitt hem. Boll, gummiband och matta köpte jag givetvis med mig. De roliga är att hennes äldsta dotter är också med på det hela och de båda är verkligen supertaggade. Ikväll när ett gulligt foto på hennes minsting sittande på pilatesbollen skickades till mig så minns jag min stora tjej, ja hur hon tidigt blev hjärntvättad av all träning hon fick uppleva på Träningsverket som liten. Jag minns särskilt ett tillfälle då jag bytte gardiner hemma och den lilla (hon var nog inte mycket mer än ett år) tog upp gardinstången och lade den på sina axlar. Samtidigt som hon böjde benen och därefter sträckte dem och samtidigt sa  ordet: benböj 😀 det var faktist ett av de första orden hon sa, ja efter mamma,pappa och andra klassiska ord som lampa. Det ska börjas i tid (hehe)