Även om det är ett fullt schema minst sagt hela tiden så drar jag mig aldrig för att ställa upp på event kopplade till välgörenhet. Visst händer det att jag ibland måste tacka nej, men jag försöker att pyssla till det så mycket som det bara är möjligt. Hockey of Hope var jag med på förra året och så även iår. Förra året var jag där i egenskap som mig själv, Bubblan och detta år representerade jag Vasa Bryggeri. Jag ställer ju mig bakom deras sockerreducerade sortiment så under hockeymatchen i onsdags sålde jag deras lemonader i 6-pack och hela intäkten skänktes till Barncancer Fonden. Vasa Bryggeri är ett väldigt humant företag. Det är en av många anledningar till att jag samarbetar med dem⭐️ 

    
    
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *