Att tillbringa fem dagar på skolan för att sedan ta helg, ja så ser vardagen generellt ut för våra skolbarn och ungdomar. Att efter dessa fem vardagar åka hem en stund för att därefter komma tillbaka senare på kvällen och dessutom kanske sova över till dagen efter, är kanske en mindre vanlig företeelse för våra barn och ungdomar. På Engelska skolan händer det emellanåt att det arrangeras SleepOver med klasserna. Något som uppskattas av de flesta.

Min Bubblan  fredag, dvs. myskväll som jag arrangerar lite nu och då på skolan förvandlades till judt en sådan kväll och natt igår.  Jag kunde verkligen inte ståemot trycket. De tjejer ifrån åk.6 som arbetar med Framtidsgalans arr.  som ska hållas den 27 februari på teatern här i Sundsvall  nöjde sig  inte med en vanlig Bubblankväll. Såklart blev jag rätt enkelt övertalad att ställa för en ”SleepOver” istället. Med tanke på hur flera av de andra dagarna sett ut denna vecka så kändes det skönt att få ”checka in” i det normala igen. Glada och energifulla tjejer som smittar med sina härliga skratt. Bättre jobb kan jag inte önska!