Detta blev den längsta dagen på länge och det pga. att jag fortfarande ligger vaken och kan verkligen inte komma till ro.  Funderingar,grubbel och massor med tankar som fyller precis hela mig. Bredvid ligger min sambo och sover och han andas med lugna och djupa andetag. Kanske är det just anledningen till att jag är vaken? Jag njuter verkligen av att höra honom koppla av. Efter denna dag då vi tillsammans bevittnade  någonting som är svårt att återberätta i ord är han så väldigt värd att få må bra och sova skönt. Det snurrar säkerligen på rätt ordentligt i hans huvud med  de vakna stunderna. Jag är så otroligt glad att vi har varandra. När man bevittnar en rent ut sagt missär så håller  man kanske extra hårt i varandra och blir extra påmind om att värdesätta och vara rädda om att man just har varandra. Allt ont för med sig någonting gott och sanningen  är alltid den som segrar till synes om sist. Så spekulerar åtminstone jag.  Det vankas snart ännu  en heldag i samma anda så mitt tips till  mig själv imorgonkväll blir att istället skingra tankarna genom att fokusera på ett strålande möte jag hade för ett par dagar sedan. Min lilla ide’ blir nämligen mer och mer verklighet pga. att ALMI valt att satsa lite mer på det hela. Jag har nu blivit ihopkopplade med en intressant konsult ifrån Uppsala som ska hjälpa mig att ”scanna” marknaden för min grej igen. Det känns verkligen så inspirerande. Med lättsamma och positiva tankar i sin knopp och sitt sinne blir det nog betydligt mycke lättare att somna  skönt, och det är inte värt att vänta, jag testar  det per omgående, här och direkt nu 😃