Ända från den dag det påriktigt klarnade för mig att min sambo faktist lever och bor ned sina barn på heltid, dock  inte som ensam vårdnadshavare på papperet förrän i oktober 2015, så har jag varit väldigt noga med att det är viktigt att ändå skapa återkommande dagar då det bara är de stora barnen som står i fokus. Otroligt viktigt, ja såklart lika viktigt för mig att måna om mina barn som det blir för min sambo att måna om sina. Vi är ju trots allt en ”ihopplockad”  familj, det är ju faktist bara ett av alla fem barn som är vårat gemensamma. Fast det känns som de är våra tillsammans alla, ja åtminstone de mindre med tanke  

  på att de bor på full tid med sin papoa och mig. Vi gör nästan allt tillsammans, stora som små så därför är det viktigt att göra saker som de stora gillar, låta dem få känna att de inte bara behöver anpassa sig efter små barns behov och önskemål som det domsagor för det mesta blir eftersom omständigheterna är som de är.

Vi brukar få hjälp med de mindre barnen varannan helg och någon veckodag lite nu och då just för att få tid för de större. De senaste månaderna har vi inte haft den uppbackningen, men ikväll äntligen fick vi till det. Min mamma och pappa hade alla tre mindre barn medan vi tog med de stora på både BiteLine och Bowling. Alltså jag är så otroligt tacksam att jag har så fantastiska föräldrar. Tillsammans eller var för dig, det spelar ingen roll. Aldrig sitter det någonsin fast, aldrig tycker de att det blir jobbigt på något vis att hjälpa till⭐️