Många får sin nystart gällande träning  efter nyår någon gång, för mig behövdes det bara några semesterdagar för att komma i fas igen. Ja, det är tiden det häger på, men jag kommer aldrig prioritera bort den biten någonsin för mig själv. Såklart går  det inte att hålla igång på det vis som jag gjort tidigare, ja då jag bara hade mig själv och mina stora barn att ”rodda och fixa” för, men några pass för mig själv ska jag givetvis lägga in varje vecka. Det hjälper mig att fixa den stundtals tuffa vardagen som vi lever i helt klart. När jag slarvar med det och inte får till  det som jag borde, visar det sig direkt. Både sjukdomar och trötthet smyger sig rätt snabbt på. Denna vecka har jag kört minst ett träningspass per dag, förutom idag. Om min  sambo känner sig lite piggare imorgon så kan jag nog ta mig iväg imorgonbitti också. Både gymträning och aerobicklasser har stått på denna veckas träningsschema.

 Så bra mår jag i både kropp och knopp. 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *