Tillfälligheter och inga direkta färdiga strategier, på så vis förvandlas mina ide’er på bästa vis.

Gällande vattnet som tillslut fick titeln Ms. Bubble Sparkling Water var det väl egentligen VASA bryggeriets förtjänst att det blev verklighet. Ja de nappade och tog hela ide’n vidare. Drog det hela längre än vad jag egentligen tänkte. Barnen på skolan har också hjälpt till att utveckla det hela. Efter att de fått provsmakat och fattat tycke för det har de frågat i vilken affär de kan köpa det. Föräldrar har också frågat efter att de fått en order av sina barn att köpa  just Bubblans vatten!

Vattnet finns därför nu att köpa på Cafe’Charms alla fyra ställen här i Sundsvall, EGO:s två större anläggningar och  Cafe’ Inbetween i Timrå. En del ICA butiker har också köpt in det. ICA i Söråker var först, därefter ICA Supermarket  mitt i Sundsvall. ICA på Alnö var också snabb att hänga på❤️ 

Efter jul har jag fått klart med ICA Andersson i Sörberge och ICA Maxi i Birsta City. Många kontor har köpt in det för att bjuda till både  medarbetare och gäster. Fonus är ett exempel. Salonger som Saxokam och Salong Barock bjuder sina kunder på detta Bubbel. Min arbetsplats Engelska skolan köpte vattnet och bjöd på när vi höll i en samlingsdag här i Sundsvall för medarbetare på Sveriges alla Engelska skolor. Näringslivsbolaget har köpt det då de samordnat diverse event.  Privatpersoner har också direkt köpt det och på så vis aktivt bidragit till mitt hjärteprojekt Framtidsgalan.

För varje såld flaska går Fem kronor till Framtidsgalans fortsatta viktiga arbete. Att stärka barn och ungdomar i tron på sig själva.