Nu är det bara drygt en månad kvar tills det är dags för en Framtidsgala igen.  Jag har gått en otrolig uppbackning av min Fd. arbetskamrat och numer otroligt goda vän Johanna. Numer bosatt i Strömsund.  En Framtidsgala hade jag som senast innan tiden på Attract, men det var någonting som vi pratade väldigt mycket om hon och jag då det fanns utrymme för det.  Nu står vi här och tillsammans har vi skapat förutsättningarna för en lyckad kväll! Nu gäller det bara att få företagen att hänga på. Det finns ett trevligt presentations material med diverse olika sponspaket att nappa på. Det tråkiga i det hela och det jag ofta fallet på för att göra det så lönsamt och optimalt som det bara går i slutändan är att jag själv inte är den bästa säljaren. Så idag via ”FB” efterlyser jag vassa säljare för detta hjärteprojekt. Kanske någon dom också läser min blogg känner någon att tipsa för detta. Skicka gärna ett mail till mig

annelie-nordin@live.se