Vi firar det mesta som går att fira och som det går att göra saker omkring på min arbetsplats. Jag tycker fortfarande att Engelska skolan som jag jobbar på är lika häftig och utmärker sig på ett positivt vis som  dessa speciella dagar hjälper till att påminna om lite extra.

Under World book day är det många olika karaktärer som glatt hälsar i kortidoren. Jag ansträngde mig lite extra detta år och gjorde ett försök till att likna Guldlock. Alltså,det var det inte många som  såg och när min Happinessvän Håkan som precis börjat arbeta på skolan såg mig och spontant utbrast: – ”Nej men ser man på, är det Dolly Parton som är här”, så bestämde jag mig tillslut för att guldlockarna fick vila på mitt skrivbord istället. 

Haha…ärlighetens härlighet. Happinessvännerna  är några av de absolut bästa kompisar  jag har. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *