Jag märker att det finns en del som funderar över varför jag inte helt till fullo är mammaledig med vårat nytillskott och svaret är för mig rätt enkelt.
Att få komma iväg några timmar/vecka för att jobba på skolan med saker som faktiskt för mig enbart fyller på med massor av energi är livsnödvändigt.
Situationen hade säkert varit annorlunda om vi var en kärnfamilj, men eftersom det inte är på det viset så finner jag en otrolig tillfredsställelse att ibland kunna ta mig iväg för att samla extra kraft genom att jobba.
Låter nog konstigt i vissa öron vilket jag förstår, men för de som känner mig väl och vet hur saker och ting runt omkring ser ut, förstår nog alldeles säkert att dessa få timmar på jobbet ger mig både styrka och massor av energi.
Jag har också haft personliga träningar vissa timmar kvällstid. Då har jag heller inte tagit med Lillan. Inte pga. att hon är besvärligt på något vis, nej mer av anledning att de ska få rå om henne hemma också.
Fast eftersom de senaste tillfällen inte blivit så lyckade och jag har fått meddelanden att våran lilla Super Bäbis gråtit sig till sömns(!) så har jag bestämt mig för att hon framöver hänger med mig på mina träningsuppdrag.
Som sagt, henne vill man ju ständigt och jämt umgås med!
Hon är mer än underbar denna lilla varelse.

20140828-222734.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *