Behöver mer än mest alla sovtimmar jag kan få till just nu.
Det borde inte vara några problem för i detta hus är det sovmöjlighet fr.o.m. ca 20.45. Ja åtminstone med sällskap, för det är oftast vid den tiden mitt vuxensällskap kommer ifrån sina barns nattprocedurer..
Jag borde gå och lägga mig själv, men det är ju något som jag tycker är så vansinnigt tråkigt.
Jag är som sagt väldigt trött, men det finns någon som är mer trött.
Det är kanske det som är det jobbiga, Ja att att jag nästan aldrig är först att somna.
Jag blir liggande vaken en bra stund och lyssnar på sköna långa in och ut andetag från Mr.Trött i sänghalvan bredvid:-)
Jag tröstar mig med att det snart kommer en liten krabat som garanterat kommer att hålla mig sällskap några timmar om kvällen. Det ser jag faktist framemot när jag just nu ligger här med händerna om min mage och klarvaket stirrar upp emot taket.
Jag ser framemot min sista arbetsdag på jobbet i morgon!
Fortsätter det på detta vis, ja att jag har svårt att somna om kvällarna så är nämligen lediga dagar för mig mer än mest nödvändiga framöver!

20140509-000408.jpg