Det kanske är lite tur i oturen att det inte hunnits med att ordentligt ta tag i det här med att sluta med blöja helt och hållet. Åtminstone starta processen avvänjning.
Alldeles precis har jag nämligen taget hand om en ”megakissolycka”.
Överfull blöt blöja, pyjamas och säng.
Ett gråtande barn såklart men som för en liten stund senare (2.30) håller på att somna om nybytt och fräsch.
Det händer emellanåt såklart att min sambo inte alltid finns hemma, även om det är sällan det sker över natten.
Fast då det händer är jag glad att få vara den som är hemma.
Det blir en helt annan sak att fixa och rodda allt själv. Eftersom de små är väldigt fästa vid sin pappa så är jag rätt duktig på att ”bara finnas till” annars. Inte lägga mig i så mycket helt enkelt.
Såklart jag så mycket som möjligt stöttar och finns, hjälper denne otrolige pappa då han känner sig trött och sliten som man såklart känner emellanåt som förälder till små ständigt testande barn. Både pappas tålamod och gränser får sig ordentliga matcher emellanåt.

Detta dygn har jag hunnit med alla barnen.
Dottern kom till middagen innan hon tog bilen vidare till gymnastikträning, sonens hockeymatch hann jag med en liten stund och sedan blev det tid för de små barnen både genom hämtning på dagis och efter alla andra åtaganden.
Nu är det dags för mig att också somna om.
Jag har nu fått mig en liten uppfräschning i minnet hur det kan vara som småbarnsförälder. Det var ju ett tag sedan jag själv var där så ärligt erkänner jag att det känns lite mysigt igen 🙂 .
Sov gott och vakna torrt..