Visst, ibland händer det att soffan hemma eller hos någon kompis får vara utan min rumpa som sällskap någon fredag eller lördag kväll…
Fast när det händer och framförallt om det är krogen eller fester med alkohol i massor som blivit alternativet istället, ångrar jag mig rätt ofta.
Jag tror att om man ska befinna sig i en sån miljö och känna att man inte stör sig på alla tokigheter så måste man vara lite likasinnad. Ja såklart finns det säkert också dom som inte är lika känsliga o ”pryda” som mig som klarar av det ändå utan massa alkohol som bedövning.
Det bästa med sådana här kvällar är att ingen märker om man smiter i väg för en stund.
En fest jag lyckades komma på av en anledning smet jag ifrån och var borta ca.1,5 timmar under kvällen.
Ingen märkte det, ingen verkade sakna mig heller (hihi) för där satt jag själv i en lägenhet granne med festlokalen. Sjukt och komiskt på samma gång när jag tänker efter.
Både sorgligt och bra att inse och erkänna för sig själv att det är svårt att länka samman helt olika världar. Hur mycket jag än försöker acceptera olikheter så går det inte för mig att tolerera fylla och äckliga grejer som det för med sig. Händelser som gladeligen både fotas och filmas för att sedan få pryda olika statusar på Facebook..har tänkt på det ofta, hur många är inte vän med barn och tonåringar? Jag funderar ständigt över hur dom ser på detta 🙁 .
Vuxna förebilder..hmmm…
Visst, man kan ju undvika och välja bort att kolla och det ska jag göra nu och framöver.
Men det har varit nödvändigt att höra så här mot mig själv för ett tag. En hjälp till att sätta punkt, en hjälp för att resa sig vidare..

Min lördag blev soft. Efter en dag med barnen blev det filmkväll med min vän Åsa. Nu tänker jag ta mig ut i skogen och andas frisk luft.
Sedan blir det massor med träning.
Skön Bubblan söndag.
Passar mig men såklart inte alla.
Det är ju samtidigt massor med fördelar att just vara olika!

20130317-093459.jpg

20130317-093529.jpg

20130317-093536.jpg

20130317-093545.jpg